09.07.2021

Soutěžte s Předvýběrem.CZ a najděte si přes léto lepší práci!

Je dost pravděpodobné, že jste se svojí prací spokojení. To přece ale není důvod porozhlédnout se, jestli na vás někde nečeká džob snů. Nic za to nedáte ‒ a naopak zdarma můžete získat nějaké výhody a když budete mít štěstí, čeká na vás i dvacetitisícová odměna!

Osm z deseti pracujících Čechů je v práci šťastných, ukázal nedávný průzkum, který si nechala zpracovat personální agentura Předvýběr.CZ. Na tom se nic nezměnilo ani během kovidové pandemie, ve srovnání se situací před dvěma roky se ale změnily důvody, proč jsme s prací spokojení. Důležitější je teď výše výplaty a to, jakého máme šéfa, už trochu méně koukáme na to, v jakém týmu pracujeme nebo jak moc nás práce baví ‒ i když právě to je pořád ještě ze všeho nejdůležitější faktor.

Ke změně práce je přitom ideální situace. Ani po kovidu nepřestaly firmy hledat nové zaměstnance. Naopak je hledají ještě více než dříve, a přitom nezaměstnanost je pořád stejně nízká jako v době před kovidem. Prostě není kde brát a tak se zaměstnavatelé předhánějí, jak nové kolegy přilákat právě k sobě.

Za jeden životopis můžete získat spoustu výhod

V Předvýběru.CZ se proto rozhodli podpořit trh práce letní soutěží. Stačí, když v době od 12. července do konce července pošlete mailem svůj strukturovaný životopis na adresu predvyber@predvyber.cz s předmětem „Soutěž léto 2021“ ‒ a personální konzultanti se vám pokusí najít zajímavější práci, než jakou máte nyní.

Nebojte se poslat CV i v případě, že máte pocit, že už lepší práci, kolegy ani výplatu nemůžete najít. Poslání životopisu vás k ničemu nezavazuje, je důvěrné, takže se o tom v současném zaměstnání nikdo nedozví ‒ ale copak nejste zvědaví, jestli na vás vážně nečeká práce snů?

A navíc, i když o změně právě teď neuvažujete, za pár měsíců či rok se může situace změnit.

Odesláním životopisu vás personální agentura přidá mezi odběratele pravidelného newsletteru, ve kterém se dočtete, co se děje na trhu práce, koho firmy právě hledají a najdete tam i rady a tipy, co dělat, když chcete práci změnit. Občas můžete vyhrát i zajímavé odměny v soutěžích, které personálka vyhlašuje.

Vyhrajte kapesní projektor Philips nebo předplatné Mladého světa

Všechny životopisy, které pošlete v rámci letní soutěže Předvýběru.CZ, zařadí personálka do slosování o naprosto unikátní projektor Philips PicoPix Max, PPX620 v hodnotě přes 18 tisíc korun, který se vejde do větší kapsy. I přes zcela minimální rozměry dokáže vykouzlit nádherný obraz s úhlopříčkou až 120". Navíc je projektor vybavený vestavěným multimediálním přehrávačem s vnitřní pamětí a vlastním akumulátorem. Pro přehrávání tak nepotřebujete žádné další zařízení. Zabalte projektor s sebou na vaše další dobrodružství.

Pro dalších šest výherců máme půlroční předplatné týdeníku Mladý svět, který vychází každý čtvrtek a navazuje na tradici jednoho z nejoblíbenějších časopisů.

Ceny věnovali partneři soutěže: firma Diskus a vydavatelství A11. Losování proběhne v pondělí 2. srpna, výherci dostanou informaci přímo od Předvýběru.CZ a o výsledcích soutěže se dočtete i na sociálních sítích personální agentury.

Předvýběr.CZ podporuje florbalové mistry a pořádá akce pro zájemce o práci

I to je důvod, proč být v kontaktu s Předvýběrem.CZ, i když zrovna práci nehledáte. Už od sezóny 2017/18 je personálka partnerem mladoboleslavských florbalistů, od loňského roku dokonce generálním partnerem ‒ a pokud sport trochu sledujete, určitě víte, že tým #MadeinBolka v polovině června vyhrál českou Superligu. Pokud vás florbal baví, na utkání na domácím hřišti Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav vás rádi pozveme, včetně občerstvení ve VIP prostoru.

S Předvýběrem.CZ můžete zažít i spoustu dalších aktivit, ať už dobrovolnických, sportovních nebo třeba společné představení v kině: jako třeba loni v březnu těsně před lockdownem, kdy jsme uspořádali promítání dokumentu V síti.